+ROLF
_MG_1979.JPG

Vi som jobbar här

Vi som jobbar här

På +ROLF jobbar ett dedikerat och internationellt arkitektgäng
som alla besitter både estetisk och hög teknisk kompetens.

 
 
Oval Rolf.png

ROLF ANDERSSON
Arkitekt/Grundare
rolf@plusrolf.se
070-877 8677

Ägare och grundare av +ROLF, utbildad vid Kungliga Tekniska Högskolan
i Stockholm med närmare fyrtio år i branschen. Rolf har hög teknisk kompetens och är en estetiskt skicklig arkitekt som genom åren förbluffat många genom att se möjligheterna andra missat. Föreslår ofta ett ”Alexanderhugg”, en oväntad åtgärd för att lösa ett till synes omöjligt problem.

 
 
 
Oval sune.png

SUNE ANKERGREN
Arkitekt
sune@plusrolf.se
0708-80 92 98

Med en Master of Architecture från universitetet i Köpenhamn och flera uppmärksammade projekt inom både arkitektur och samhällsplanering fick vi till slut lockat denne dansk till Stockholm. Hos oss har Sune bland annat gjort programmet för Filmens Hus i Göteborg och varit delaktig i programutvecklingen av Kungliga Operan samt ett hotellkoncept i Albyberg.

 
 
 
Oval mariana.png

MARIANA BAKHUIZEN
Arkitekt 
mariana@plusrolf.se
0793-34 56 26

Mariana, som är uppvuxen i Brasilien med en svensk pappa och brasiliansk mamma, tog sin arkitektexamen vid Faculdades Metropolitanas Unidas år 2007. Hon är även utbildad stadsplanerare. Under sina första tio år som verksam arkitekt i Brasilien kom hon att specialisera sig på hållbarhet och har jobbat med allt från sjukhus till shoppingcenter. För två år sedan flyttade hon till Stockholm och sedan januari 2019 är hon en del av vårt team på +ROLF.

 
 
 
Oval Helen.png

HELENE BJÖRKMAN
Projektassistent/Ekonomi
helene@plusrolf.se
0706-91 90 22

Helene är vår administrativa klippa som ser till att pengarna rullar in och ut som de ska och att allting fungerar på kontoret. Hon är också projektassistent och håller ordning på våra större uppdrag. Som utbildad florist och tidigare ägare av en blomsterbutik har hon därtill ett vältränat öga för färg och form.

 
 
 
Oval Pierre.png

PIER FRANCESCO GALUPPINI
Arkitekt
pier@plusrolf.se
0720-13 78 49

Efter studentexamen vid Florence universitet arbetade Pier under tio års tid i Italien som arkitekt innan han landade hos oss på +ROLF i Stockholm. Pier är en tekniskt mycket skicklig arkitekt med totalkoll på projekten - från idé till inflyttning. Pier drivs av ambitionen att förena människa och arkitektur och är bra på att omvandla institutioner till hem, vilket Krusmyntaprojektet är ett bra exempel på.

 
 
 
Oval Alessio.png

ALESSIO MANIS
Arkitekt
alessio@plusrolf.se
0720-43 95 91

Alessio älskar att skapa. Det spelar ingen roll om han får ett tomt vitt ark eller om man ber honom se nya möjligheter i befintliga byggnader, vid hans skrivbord sjuder ständigt idéerna. Alessio är utbildad i Italien och har i Sverige främst arbetat med ombyggnationer av befintliga hus. När Alessio inte skapar kundanpassad arkitektur skapar han egen musik.

 
 
 
Oval paolo.png

PAOLO PIRAS
Arkitekt och byggnadsingenjör
paolo@plusrolf.se
0728-71 45 51

Med en arkitektexamen från universitetet i Pisa landade Paolo hos oss där han jobbar med skisser, modellering, grafisk layout och visuella uttryck. Så fort han får tillfälle reser han ut i världen för att upptäcka nya miljöer och inhämta ny kunskap. Bland hans projekt hos oss kan nämnas Kungliga Operan och bostadshus i Eskilstuna.

 
 
 
Oval bea.png

BEATRIZ PONS
Arkitekt
beatriz@plusrolf.se
0723-66 33 32

Beatriz är arkitekten från Brasilien som har ett särskilt öga för inredningsdetaljer. Ett av hennes projekt är Villa Oscar i Karlskrona. Beatriz har också varit delaktig i programarbetet för Kungliga Operan. Privat är racketsporterna tennis och squash hennes stora intressen.

 
 
 
Oval alaia.png

ALAIA RODRIGUEZ ELORRIAGA
Arkitekt
alaia@plusrolf.se
0733-72 29 74

Redan i grundskolan vann spanska Alaia sitt första designpris. Hon har studerat arkitektur vid universitetet i Baskien och där hon också tog sin masters degree. I Spanien har hon haft helhetsansvaret för flera olika byggprojektet. Hos oss jobbar hon just nu med att skapa trivsamma och smarta lägenhetshotell.

 
 
 
Oval elena.png

ELENA SHKIRO
Arkitekt
elena@plusrolf.se
0765-96 22 18

Ryskfödda Elena är arkitekten som kombinerar kärleken till konst med ett analytiskt sinne. Med en masterexamen i arkitektur från universitetet i Tomsk har hon både hunnit arbeta som arkitekt, men hon har också undervisat i ämnet på universitetsnivå. Elena arbetar med både privata och offentliga uppdragsgivare och har främst fokus på design och inredning. Inspirationen? Den hämtar hon från naturen, resor och människor hon möter.

 
 
 
Oval arthur.png

ARTHUR SUNDQVIST
Arkitekt
arthur@plusrolf.se
0708-13 27 95

Arthur är en mycket erfaren arkitekt, utbildad vid Chalmers Tekniska högskola. Hans hjärta slår extra för projekt som innebär att omvandla befintliga byggnader (såsom industri- eller kontorsfastigheter) till bostäder. Arthur ser snabbt de stora sammanhangen, är duktig på att hitta potentialen och för honom är livet mellan och i byggnaden lika viktig som byggnaden. Hos oss arbetar Arthur bland annat med Kungliga Operan.

 
 
 
avatar.png

DU?

Vi söker fler kollegor!