+ROLF
_MG_1921.JPG

Om oss och vår historia

Vi är en personlig Stockholmsbaserad arkitektstudio med lång erfarenhet och extremt stort tekniskt kunnande.

Om oss

 

Vi är en personlig Stockholmsbaserad arkitektstudio med lång erfarenhet och extremt stort tekniskt kunnande.

Line.png
 
 

Bland våra uppdrag är Grand Central, Kungliga Operan, Berns, Skilodge Lindvallen och Stockholm Rehab Station några av de mer uppmärksammade. Här kan du läsa mer om dem och andra uppdragsgivare vi jobbar eller har jobbat med.

Vi åtar oss uppdrag i både Sverige och i världen och jobbar med både större och mindre projekt, från enklare programutredningar till omfattande komplexa uppdrag.

+ROLF är bra på att lyssna och hitta unika lösningar. Vi har ingen egen arkitektonisk agenda och är både estetiskt och tekniskt kunniga. Det gör att vi alltid kan hjälpa våra uppdragsgivare att hitta nya och ännu smartare lösningar. Väldigt ofta får vi höra att vi sparar både tid och pengar åt våra samarbetspartners.

 

VÅR HISTORIA

+ROLF grundades av Rolf Andersson samma år om Barack Obama valdes till president i USA, svininfluensan spred sig i världen, den svenska allmänna värnplikten avskaffades, Sverige hamnade på en sjundeplats när FN listade världens bästa länder att bo i (Norge rankades etta), NASA bekräftade att man hittat vatten på månen, världens första G4-mobilnät gick live i Stockholm och spikmattan blev årets julklapp (vi talar alltså om 2009).

Men företaget har en mycket längre historia än så eftersom vår grundare Rolf Andersson varit verksam i branschen ända sedan det sista huset i det så kallade miljonprogrammet uppfördes (vilket var år 1975).

De senaste fyra åren har vi vuxit rejält, fått flera nya, kompetenta och trevliga kollegor och sitter nu i större lokaler på Kapellgränd 3 i Stockholm.